Professionel og nærværende vejledning til familier

Som familiediætist  er jeg specialiseret indenfor nedenstående områder:

Børn med allergi og intolerance

Har dit barn særlige kosthensyn så som mælkeallergi, cøliaki eller anden allergi/overfølsomhed overfor mad? Jeg kan hjælpe jer med at få overblik over situationen og finde ud af, hvad barnet kan spise, og hvordan I som familie håndterer kostbehovet ift. fx daginstitution, skole og familiebesøg.

Vegetarisk eller vegansk kost

Ønsker du, at dit barn lever vegetarisk eller vegansk? Er du eller barnets daginstitutionen i tvivl om, hvordan I kan tilrettelægge en nærende kost til barnet? Som autoriseret klinisk diætist kan jeg hjælpe med at sikre, at barnet tilbydes tilstrækkelige mængder energi og næringsstoffer, og at der suppleres med de nødvendige kosttilskud.

Generel sundhed og trivsel

Et sundt liv handler i bund og grund ikke særlig meget om, hvad vi spiser. Det har til gengæld stor betydning, hvad vores børn har med sig hjemmefra omkring mad og krop, og jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad sundhed er for din familie, og hvordan I bedst kommer derhen, hvor I gerne vil være. Læs mere

Sådan får I ro omkring maden

Fylder tanker om dit barns spisning (eller mangel på samme) så meget, at du har svært ved at abstrahere fra det i hverdagen? Er dit humør påvirket af barnets til- og fravalg ved måltidet? Din ro omkring barnets spisning er første skridt mod nærende og nærværende familiemåltider.