Praktisk information

Hvordan booker jeg en tid?

Booking foregår via mit bookingsystem klik her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke kan finde en tid, der passer. Det kan være, at jeg har et afbud, eller at vi sammen kan finde en anden løsning.

Er det muligt at få tilskud til behandlingen?

Ja, fordi jeg er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, er det muligt at få tilskud til behandling, hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, eller hvis du har en privat sundhedssikring fx via dit arbejde.

Du udfylder de relevante oplysninger ved booking, og jeg indberetter umiddelbart efter vores samtale.

Læs mere om takster og tilskudskrav fra Sygeforsikringen “danmark” her


Hvordan foregår en konsultation?

Den første konsultation handler primært om at lære hinanden at kende og komme godt fra start. Jeg vil sikre mig, at jeg har den fornødne viden til at hjælpe dig og din familie med netop dét, I har behov for.

Det er op til dig, om konsultationen skal foregå i min klinik i Roskilde eller online som en videobaseret konsultation. Jeg kan også ringe dig op pr. telefon, hvis du foretrækker det.

Mange vælger at mødes første gang og dernæst gennemføre opfølgende konsultationer online. Nogle bor så langt væk, at det giver mening at gennemføre hele forløbet online. Du vælger den løsning, der passer dig bedst, og du kan altid ændre dit valg.

Hvor mange konsultationer skal vi påregne?

De fleste vælger et “standard forløb”, der består af en indledende konsultation samt to opfølgende konsultationer af en times varighed. Det er muligt at tilkøbe flere samtaler ved behov.

Jeg kan ikke på forhånd sige, hvad det konkrete behov vil være. Det kommer an på jeres situation og den problemstilling, I kommer med. En tommelfingerregel er, at jo flere år, I har “døjet” med problemstillingen, des større er behovet for opfølgende vejledning.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge.

Skal mit barn med til konsultationen?

Som udgangspunkt nej, men det kommer an på sagens karakter og barnets alder.

Er der tale om et ældre barn, og hvis I synes, det giver mening, kan vi tale om, at barnet kan deltage i en del af samtalen. Det er dog vigtigt, at barnet kan være alene i venteværelset eller være sammen med en voksen, mens vi færdiggør samtalen.

Skal mit barn vejes?

Nej. Som vægtneutral diætist er jeg opmærksom på, hvor skadeligt det er, når vi sætter lighedstegn mellem sundhed og vægt, og hvordan vægten kan få et altoverskyggende negativt fokus for både børn og voksne.

Jeg mener ikke, at der kommer noget godt ud af at veje børn, og jeg kommer derfor ikke til at veje dit barn under en konsultation. Det betyder ikke, at vi ikke kan tale om vægt, eller at du ikke må have et ønske om vægttab på dit barns vegne – men det er ikke på vægten, at vi kommer til at måle eller evaluere udvikling.