sundesmå.dk skifter navn til familiediætisten

Mit navn er Karina, og jeg er autoriseret klinisk diætist med speciale i børn og familier. Jeg brænder for at sikre, at børn og unge vokser op med et godt forhold til sundhed, mad og krop.

Det gør jeg med en vægtneutral tilgang til sundhed og ikke mindst med afsæt i Ellyn Satter’s Division of Responsibility in Feeding, bedre kendt som ansvarsfordelingen omkring børnenes mad og måltider. Jeg er som den eneste i Danmark certificeret i at anvende Ellyn Satter’s model for børns spisning.

Sommertilbud

Efter sommerferien lukker jeg dørene op hos Familiediætisten i et lokale i Roskilde centrum  – jeg glæder mig! 

I ugerne indtil da vil jeg gerne give dig, der har fulgt med og bakket op via Instagram og facebook, et godt sommertilbud. 

Du kan i ugerne 29-30-31 booke et uforpligtende 30-minutters Q&A-kald, hvor du kan få individuel sparring på dine spørgsmål eller primære bekymringer om dit barns spisning. Så hvis du sidder med spørgsmål, du ikke har fået svar på via Instagram, har du nu en unik mulighed for at få mit umiddelbare blik på situationen.

Samtalen koster 350,- kr.
og foregår pr. telefon.

*Samtalen betales ved booking.
Der ydes ikke tilskud til dette Q&A-kald. 
Skulle du få brug for at aflyse din tid, skal dette ske senest 24 timer inden aftalens start. Ved manglende aflysning, for sen aflysning eller ved udeblivelser opkræves det fulde beløb.